Hoe reorganiseer je?

Onze specialisten geven de komende weken antwoord op alle problemen waar jij als ondernemer, directeur, manager of HR professional in deze periode tegenaan loopt op het gebied van vitaliteit (Niek Reijmer), arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht (Mike Timmer) en recruitment (Jonneke Fongers).

Vraag maar raak

Welke stappen dien je te zetten om succesvol te kunnen reorganiseren? “Wees zorgvuldig en verzamel alle belangrijke data. Op het moment dat je het verhaal goed kunt vertellen aan je medewerkers, maakt dat een reorganisatie veel eenvoudiger.” Arbeidsrechtspecialist Mike Timmer geeft in onderstaande video antwoord op de vraag ‘Hoe reorganiseer je?’.

Bijeenkomst 24 september 2020

Door de versoepeling van de coronaregels durven wij voorzichtig vooruit te kijken. Als alles gaat zoals gehoopt, vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats op donderdag 24 september. Een bijeenkomst die gaat over mindset, mentale veerkracht, hoe je mentale lenigheid traint en waarom dit belangrijk is voor een wendbare organisatie. Wij zorgen voor een goede spreker en natuurlijk een inspirerende locatie.