Waarom het Fitste Bedrijf van De Achterhoek?

Een bedrijf dat vitaliteit serieus neemt besteedt aandacht aan medewerkers. Een organisatie met fitte medewerkers kent veel voordelen; zoals betrokken en productieve medewerkers, een positief imago en er is minder ziekteverzuim. Of de Achterhoek een krimpregio is of niet, voor iedere organisatie blijft het een uitdaging om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden. Een bedrijf dat vitaliteit belangrijk vindt heeft net een streepje voor op anderen die dat niet doen. Het Fitste bedrijf van de Achterhoek helpt bedrijven tijdens actieve en inspirerende bijeenkomsten bij het initiëren van initiatieven, biedt handvatten en tools en fungeert als sparringpartner.

Niet zomaar een netwerkclub

Wij geloven in de kracht van vitale medewerkers en willen organisaties in beweging brengen. We zoeken naar verbinding door het ontmoeten van ondernemers in dezelfde regio, met dezelfde uitdagingen. Het is een manier om vitaliteit op de agenda te zetten. Samen komen om van elkaar te leren en met elkaar mee te denken om verder te komen.

Voor wie?

Algemeen management (manager en eigenaar), HR-professionals en aanjagers/ambassadeurs op het gebied van vitaliteit binnen jouw organisatie. .