Initiatiefnemers

 

Het Fitste Bedrijf van de Achterhoek is een initiatief van Fongers & Fongers, BAX advocaten belastingkundigen en Seppworks. Drie Achterhoekse organisaties die het belang inzien van vitaliteit op de werkvloer en er bewust mee bezig zijn.

Seppworks – Fitte werknemers, gezonde bedrijven.

Wij brengen organisaties echt in beweging.  Van advies over vitaliteit, employer branding tot het organiseren en opzetten van succesvolle sport-, beweeg- en complete vitaliteitstrajecten in binnen- en buitenland. Altijd maatwerk en uniek. Die glimlach, trots op de individuele ontwikkeling en teamprestaties: samen werken aan gezondheid, positieve mindset, fitter worden en iedere dag naar beter streven. Become your best self. Dat is waar wij het voor doen. Onze ervaring, middelen en netwerk zetten we graag in voor geslaagde gezonde sportieve trajecten.

BAX advocaten belastingkundigen

BAX advocaten belastingkundigen

BAX is jouw belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid. Wij staan je bij op juridisch én belastingkundig gebied, want jouw zaak is onze zaak. Je vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor jouw belangen om het optimale resultaat voor je over de streep te trekken. Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Zo heb je aan deskundigheid én daadkracht geen gebrek.

Fongers & Fongers

Fongers & Fongers

Fongers & Fongers is dé plek voor startende en ervaren professionals. Bij ons vind je de meest actuele en uitdagende vacatures in de regio Achterhoek en Liemers. Wij helpen jou verder in je carrière, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Betrokken, met humor en kijkend naar de toekomst.