Initiatiefnemers

 

Het Fitste Bedrijf van de Achterhoek is een initiatief van Fongers & Fongers, BAX advocaten belastingkundigen en Seppworks. Drie Achterhoekse organisaties die het belang inzien van vitaliteit op de werkvloer en er bewust mee bezig zijn.

Seppworks – Fitte werknemers, gezonde bedrijven.

Wij brengen organisaties echt in beweging.  Van advies over vitaliteit, employer branding tot het organiseren en opzetten van succesvolle sport-, beweeg- en complete vitaliteitstrajecten in binnen- en buitenland. Altijd maatwerk en uniek. Die glimlach, trots op de individuele ontwikkeling en teamprestaties: samen werken aan gezondheid, positieve mindset, fitter worden en iedere dag naar beter streven. Become your best self. Dat is waar wij het voor doen. Onze ervaring, middelen en netwerk zetten we graag in voor geslaagde gezonde sportieve trajecten.

BAX advocaten belastingkundigen

Wij lossen als advocaten en belastingkundigen jouw problemen op. In de rechtbank of daarbuiten. Wij geven pas op als we zijn waar we moeten zijn. Duidelijkheid maakt alles helder, het recht is al complex genoeg. Wij zijn advocaten en belastingkundigen. In onze functie zijn wij fanatiek als géén ander. Voor jou gaan we tot het uiterste. Wij overtreffen graag onder andere jouw verwachtingen. Maar ook onze eigen verwachtingen. Daarnaast zetten wij ons vol overgave en met (com)passie in voor goede doelen.

Fongers & Fongers

Fongers & Fongers

Fongers & Fongers is dé plek voor startende en ervaren professionals. Bij ons vind je de meest actuele en uitdagende vacatures in de regio Achterhoek en Liemers. Wij helpen jou verder in je carrière, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Betrokken, met humor en kijkend naar de toekomst.