Mindset

Donderdag 24 september

Deze bijeenkomst is inmiddels vol-geboekt en de inschrijving is helaas gesloten.

Save the date! Door de versoepeling van de coronaregels durven wij voorzichtig vooruit te kijken. Als alles gaat zoals gehoopt, vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats op donderdag 24 september*.

Voor 24 september hebben we niemand minder dan Wouter de Jong, acteur en auteur van het de bestseller Mindgym (https://www.sportschoolvoorjegeest.nl/bestel-het-boek), weten te strikken. Hij zal deze ochtend stil staan bij onderwerpen als mindset en mentale veerkracht. Hoe train je bijvoorbeeld je mentale lenigheid en waarom is dit belangrijk voor een wendbare organisatie? Of hoe zorg je voor meer veerkracht? En hoe blijf je wendbaar en flexibel? Je wordt zelf getriggerd, maar je komt er ook achter hoe je dit binnen jouw organisatie kunt inzetten.

Daarnaast hebben we weer een best practice: dit keer vertelt Nicky Jansen van Rensa hoe Rensa vitaliteit (hoger) op de agenda zet. Tot slot sluiten we de ochtend actief af, maar wees niet bang, ‘no sweat’ gegarandeerd.

De bijeenkomst is van 08.00 tot ongeveer 10.00 uur en vindt plaats in het CIVON in Ulft. Wij zorgen voor een lekker, gezond ontbijtje.

Deze bijeenkomst is inmiddels vol-geboekt en de inschrijving is helaas gesloten.

*Uiteraard doen wij er samen met de locatie alles aan om deze bijeenkomst veilig te laten verlopen en houden wij ons aan de richtlijnen die de overheid stelt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.