Hoe neem je afscheid van medewerkers gebruikmakend van de NOW subsidie?

Onze specialisten geven de komende weken antwoord op alle problemen waar jij als ondernemer, directeur, manager of HR professional in deze periode tegenaan loopt op het gebied van vitaliteit (Niek Reijmer), arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht (Mike Timmer) en recruitment (Jonneke Fongers).

Vraag maar raak

“Dat is op zich best lastig. Omdat één van de voorwaarden van de NOW is dat je geen verzoek op de a-grond (bedrijfseconomische redenen) mag indienen bij het UWV”. Mike Timmer geeft in deze vraagmaarraak-video uitleg bij de vraag: ‘Hoe neem je afscheid van medewerkers als je gebruik maakt van de NOW-subsidie?’ Bekijk de hele video!

Bijeenkomst 24 september 2020

Door de versoepeling van de coronaregels durven wij voorzichtig vooruit te kijken. Als alles gaat zoals gehoopt, vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats op donderdag 24 september. Een bijeenkomst die gaat over mindset, mentale veerkracht, hoe je mentale lenigheid traint en waarom dit belangrijk is voor een wendbare organisatie. Wij zorgen voor een goede spreker en natuurlijk een inspirerende locatie.