Vitaliteit: hype of prioriteit?

Op 7 november 2019 was de kick-off van Fitste Bedrijf van De Achterhoek. Dat betekende vroeg uit de veren en de dag beginnen op de mooie locatie van Hotel Montferland in Zeddam. Een herfstachtig uitzicht, een gezond ontbijt én fijn gezelschap. Kortom; een goed begin van de dag!

Trendwatcher Lieke Lamb

Met trots opende Niek Reijmer, eigenaar van Seppworks, de bijeenkomst. Het aantal deelnemers representeert een groot aantal arbeidsplaatsen en laat zien dat vitaliteit een thema is dat leeft in de Achterhoek. Lieke Lamb, trendwatcher nam ons mee in haar visie op de toekomst. Dat de wereld verandert en dat innovaties zich in rap tempo opvolgen is een feit. Gevolg: een wereld met veel afleiding en overprikkeling. Hoe ga je daar als persoon en als werkgever mee om? Verander je mee of blijf je staan? Er ontstaat een verlangen om je te bevrijden van alle drukte en snelheid en meer tijd te hebben voor elkaar. Aandacht is het nieuwe goud. Bjorn Harbers, BAX advocaten belastingkundigen, sloot de sessie af, hij zette het belang van vitaliteit op de werkvloer uiteen aan de hand van feiten en cijfers. Voorbeeldgedrag is de sleutel tot vitaliteit dus laten we vooral veel van elkaar leren. Zo gaan we samen voor een vitale Achterhoek.

Bekijk hieronder de aftermovie (in samenwerking met Studio de Raaf) voor een sfeerimpressie:

Volgende bijeenkomst

Laat je tijdens de volgende bijeenkomst door een nieuwe aanpak in een nieuwe setting inspireren en verrassen. De eerste bijeenkomst stond vooral in het teken van informatie ontvangen, op 6 februari draait alles om interactie. De grote vraag bij vitaliteit is vaak, waar begin je in je organisatie en hoe? Op donderdag 6 februari 2020 gaan wij tijdens de ochtendbijeenkomst dieper op dit onderwerp in. Jij wordt geïnspireerd door Achterhoekse bedrijven die best practices gaan delen. Hoe doen zij het nu, waar zijn ze begonnen en welke uitdagingen hebben zij nog in de toekomst. Daarna, zet jij samen met alle andere Achterhoekse ondernemers letterlijk de eerste stap naar vitaliteit deze ochtend. Het wordt concreet en vooral erg praktisch.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Save the date: donderdag 6 februari 2020, 08.00 uur!