FBDA Bijeenkomst: Mindset

Na een ‘break’ van een paar maanden mochten we eindelijk weer! Op 24 september 2020 waren we te gast bij CIVON in Ulft voor een volgeboekte bijeenkomst van het Fitste Bedrijf van De Achterhoek. Op het (coronaproof) programma stond het thema Mindset.

Mindset – Wouter de Jong

Onder het genot van een gezonde ontbijtbox stonden we te popelen om te starten. Spreker Wouter de Jong (auteur van de bestseller Mindgym) leerde ons dat de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je geest. Hoe train je je geest op veerkracht? Wouter: “Het allerbelangrijkste is niet te vergeten wat het allerbelangrijkste is”.

No sweat work-out en Best Practice

Na al dat zitten werd het tijd om onze spieren soepel te maken met een ‘no sweat work-out’ van Polly’s Gym en deed Nicky Jansen (hr-manager) van Rensa haar verhaal over hoe zij vitaliteit omarmen binnen hun organisatie.

Meer weten?

Het Fitste Bedrijf van De Achterhoek (FBDA) inspireert, informeert en enthousiasmeert Achterhoekse werkgevers en hr-professionals. Lijkt het je interessant ook een keer aan te sluiten? Mail ons dan via welkom@fbda.nl.