Vitale leiders maken het verschil

30 juni 2022

*Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar het najaar ’22

We zijn weer terug! Na een corona-stop pakken we de draad weer op. Op 30 juni organiseren we weer een Fitste Bedrijf van de Achterhoek-bijeenkomst met Eric van der Veen.

Vitale leiders maken het verschil. Jouw rol als vitale leider staat deze ochtend centraal. Spreker Eric van der Veen neemt ons mee in zijn visie op vitaal leiderschap. Eric is ondernemer op het gebied van sport, vitaliteit en innovatie. In diverse rollen heeft hij het bedrijfsleven verbonden met de sportwereld. Luister mee naar zijn inspirerende verhaal en kom erachter hoe je vitaal leiderschap implementeert in jouw organisatie.
De bijeenkomst is vanaf 08.00 uur (07.45 uur inloop) tot ongeveer 10.30 uur en vindt plaats bij State of Art (Westermanstraat 1, 7131 EH Lichtenvoorde). Wij zorgen voor een lekker, gezond ontbijtje.
Ook is er gelegenheid te netwerken en andere Achterhoekse ondernemers te ontmoeten.
Ben jij een manager, eigenaar of HR-professional die betrokken is bij de in- en doorstroom en ontwikkeling van personeel? Meld je dan direct (kosteloos) aan via een e-mail naar welkom@fbda.nl, zodat je verzekerd bent van een plek. We hebben een beperkt aantal plekken, dus vol is vol!