Mentale Veerkracht

Op donderdag 25 mei 2023 organiseren we weer een Fitste Bedrijf van de Achterhoek-bijeenkomst met Marco Hoogerland.

Vitale leiders maken het verschil. Jouw rol als vitale leider staat deze ochtend centraal. Spreker Marco Hoogerland is, als ondernemer in hart en nieren, de grondlegger van de Talent Academy Group. Als ervaren performance coach staat hij aan de zijlijn van successen van topsporters, artiesten, managers en ondernemers op de hoogste niveaus. Daar waar talent onder de hoogste druk moet presteren, wordt Marco ingeschakeld. Confronteren, enthousiasmeren, presteren. Talent heb je. Succes moet je verdienen. Luister mee naar zijn inspirerende verhaal.

De bijeenkomst is vanaf 08.00 uur (07.45 uur inloop) tot ongeveer 10.30 uur en vindt plaats bij State of Art (Westermanstraat 1, 7131 EH Lichtenvoorde). Wij zorgen voor een lekker, gezond ontbijtje. Ook is er gelegenheid te netwerken en andere Achterhoekse ondernemers te ontmoeten.

Ben jij een manager, eigenaar of HR-professional die betrokken is bij de in- en doorstroom en ontwikkeling van personeel? Meld je dan direct (kosteloos) aan via een e-mail naar welkom@fbda.nl, zodat je verzekerd bent van een plek. We hebben een beperkt aantal plekken, dus vol is vol!