Bevlogenheid

Dinsdag 10 oktober 2023 staat in teken van bevlogenheid. Spreker Toine Doreleijers neemt je mee in zijn visie over persoonlijk leiderschap. Toine heeft de wereld verkend in zijn meest extreme vormen en zich vaak maximaal gechallenged. Van Patagonie tot de Sahara, over land en over zee. Hij zocht zijn verdieping in teamdynamica bij bedrijfsleven en in de sport. De laatste jaren vindt hij daarmee vooral zijn interesse in het gedrag van mensen in (management)teams.

In zijn rol als trainer inspireert hij mensen en daarmee organisaties tot bewegen, zowel fysiek als mentaal. Door observatie van gedrag en de kunst van het stellen van de juiste vragen, houdt hij individu en teams een spiegel voor. Inzichten vanuit de training worden vertaald naar de dagelijkse praktijk om als ontwikkel- en actiepunt(en) in te kunnen zetten.

Zet deze datum alvast in je agenda. Het belooft een mooie ochtend te worden.

  • Wanneer: dinsdag 10 oktober 2023
  • Locatie: Vanouds Doetinchem
  • Tijd: 8.00 uur tot ongeveer 10.30 uur

Wij zorgen voor een lekker, gezond ontbijtje. Ook is er gelegenheid te netwerken en andere Achterhoekse ondernemers te ontmoeten.

Ben jij een manager, eigenaar of HR-professional die betrokken is bij de in- en doorstroom en ontwikkeling van personeel? Meld je dan direct (kosteloos) aan via een e-mail naar welkom@fbda.nl, zodat je verzekerd bent van een plek. We hebben een beperkt aantal plekken, dus vol is vol!